Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

dzieci w airsofcie - wydzielone z Pokaz swoj sprzet

Recommended Posts

Temat jak juz wspomniano pojawial sie wczesniej i byl dyskutowany. Po czesci zgadzam sie z Foka ale... no wlasnie... Pewnie czesc z was slyszala co sie stalo w Anglii. Airsoft zostal zakazany a koronnym powodem bylo to ze dzieciaki biegaja z ASG po ulicach a to grozi smiercia z reki policjanta ktory myslal ze to prawdziwa bron. Aktualnie w Polsce nie ma ograniczen jesli chodzi o ASG ale wkrotce moga sie pojawic. Pojawia sie pytanie czy mozna temu jakos zapobiec. Na to odpowiedzi nie znam ale dostrzegam pewien problem... jesli starsi gracze, znajacy reguly obowiazujace w naszym malym swiatku, zaczna odstawiac tych mlodych na bok, bo to jeszcze "gowniarze" i nie beda pozwalali im uczestniczyc w strzelankach, to moze tylko pogorszyc sprawe. No bo jesli my nie bedziemy z nimi grali, a na forum bedziemy sie z nich wysmiewac, to oni przestana odwiedzac to forum, gdzie moga sie zapoznac z pewnymi zasadami, a z gunami wyjda sie postrzelac z kolegami na ulicy... No i od tego momentu o klopoty nie trudno.

Takie moje trzy grosze.

PS. Zeby nie bylo niejasnosci, jestem pelnoletni.

Mądrze gadacie Drako

Młodzierz w tym wieku ( 12/16 Lat ) Dzieli się na odpowiedzialnych ( mniejszość ) i nieodpowiedzialnych ( Większość ) Z tym, że ta większość jest bardziej widoczna i nieodpowiedzialna. A ta mniejszość jest skryta i odrzucona przez społeczeństwo ( rówieśników ) tak się dzieje z większością ( sam tego doświadczam ) nie są akceptowani i uciekają się do nietypowych sportów, które odzwierciedlają ich zainteresowania. Przez te ich "nowe hobby" czują się lepsi "wyluzowani" i co najważniejsze szczęśliwsi zapominaja o złym brudnym, szarym świecie, który ich krzywdzi na codzień

TEN TEKST NIE JEST O WSZYSKICH MŁODYCH SPOKOJNYCH ALE O TEJ CZĘŚCI DO KTÓREJ JA NALEŻE I KTÓRA RACZEJ "PRZYCHODZI DO ASG"

Dzisiaj wracając do domu, jade moją osiedlową uliczką, przede mną renault clio, z tylnej lewej szyby wystaje ręka z giwerą z kiosku... No ludzie kochani :roll: Za chwile wychiliła się gęba, i co? Oczywiście jakiś małolat, 12-13 lat z uśmiechem na ryju...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...