SzalonyDzik Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Witam, potrzebuje informacji gdzie mogę kupić oraz jaką kupić gumkę do m60 Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Przykro mi ale się nie da. Można za to tak włożyć standardową gumkę od AEG, że działa poprawnie. Wystarczy tylko odrobina taśmy, aby ją unieruchomić we właściwej pozycji. Quote Link to post Share on other sites
SzalonyDzik Posted December 21, 2014 Author Report Share Posted December 21, 2014 A testował ktoś takie rozwiązanie? http://www.filairsoft.com/forum/showthread.php?102709-CA-m249-hop-chamber-availability Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Tylko po co? Wystarczy dobrze ułożyć zwykłą gumkę i zabezpieczyć ją przed przesunięciem taśmą klejącą :). To rozwiązanie z oringiem na pewno zadziała, bo też tak miałem, tyle że szczelność nawet po podklejeniu była średnia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts