Bundes983 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Witam! Jestem świeżo upieczonym posiadaczem Repliki RK-02 od Boyi. Mam problem tego typu, iż przymierzam się do zainstalowania w replice uchwytu oraz latarki/lasera. Niestety replika ta nie ma fabrycznie szyn RIS. Jakieś pomysły jak zainstalować taki dodatkowy "Equipment" ? Nowe okładziny ? Jeżeli tak to gdzie znajdę, czy będą pasować oraz oczywiście cena. Jeżeli będzie jakiś sposób montażu tych rzeczy to prosiłbym również o polecenie uchwytu (Raczej niższa półka cenowa, ale taki który coś tam wytrzyma, a nie rozpadnie się pod dwóch strzelankach). Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Zależy czy chcesz aluminiowy zestaw szyn czy plastiki z szynami, drugie rozwiązanie jest tańsze, pewnie rozglądając soę po komisie zamkniesz się w 50 zł. Z tanich chwytów polecam kopię AFG. A w zasadzie każdy inny droższy od 25 zł, z nielicznymi wyjątkami. Link to post Share on other sites
Bundes983 Posted December 7, 2014 Author Report Share Posted December 7, 2014 Byłbym bardziej zainteresowany plastikami. Rozglądałem się, ale nic znaleźć nie mogę :/ Link to post Share on other sites
Pietracha Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 1. Zły dział. 2. Wszystko o szynach do RK-02 zostało napisane tutaj. Link to post Share on other sites
Recommended Posts