kernest Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Witam! chciałem spytać, czy jest sens kupowania anaogicznej repliki (jak w temacie) w sklepie airsoftguns.pl za 69 zł, gdy na allegro IDENTYCZNY (tak mi się zdaje) stoi za 38? czy moze te repliki czymś się różnią? (jakość wykonania itp) pzdr Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Mogą się różnić firmą, oraz jakością wykonania. przeczytaj na wmasg w dziale sprężynowe, jest tam porównanie G36 z DE i umarexu. pozdrawiam :lol: Link to post Share on other sites
behemo(n)th Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Obie te nędzne repliki są marki Double Eagle, obie są bardzo niskiej jakości, a sklepy z tanimi militariami tylko zarabiają na jeleniach, którzy kupują u nich zamiast wybierać najtańsze oferty na allegro. Link to post Share on other sites
kernest Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Czyli na chłopski rozum lepiej wziąść za np... 50 z allegro, niż za 90 ze sklepu? bo różnicy nie widać - to po co przepłacać?? Link to post Share on other sites
behemo(n)th Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Dokładnie. Chociaż na Twoim miejscu i tak bym tego dziadostwa nie brał, bo wywalasz pieniądze w błoto, chyba, że doinwestujesz drugie 50zł to może po kupie pracy cosz tego będzie. Lepiej byś jednak zrobił, jakbyś kupił dobry pistolet z TM (cena w granicach 140zł), bo ma ogromne osiągi (około 30-35 metrów) i jest wytrzymały i nie będziesz musiał w nim nic grzebać. Ale zrób jak chcesz, to w końcu twoje pieniądze. Link to post Share on other sites
kernest Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Myslisz? Kurcze, bo ten G36 już w miare porządnie wyglada, i myslalem ze bedzie dobry na poczatek. Poza tym, wolę coś bardziej karabinowego niż pistolet. A są jakieś lepsze alternatywy na początek w cenie max 50? :> Link to post Share on other sites
behemo(n)th Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Nie chcę się wymądrzać, ale jeśli zaczynasz w ASG, to najlepiej jest zaczynać właśnie od pistoletu, żeby najpierw posiąść jakieś umiejętności, a potem dopiero przesiadać się na karabin. Ja ci radzę pistolety z TM, ponieważ sam mam jeden (aktualnie na sprzedaż) i spisuje się rewelacyjnie. Jak nie masz kasy na dobry karabin to kup chociaż dobry pistolet, żeby mieć już dobrą broń boczną na najbliższe kilka lat (chyba, że spodziewasz się nagłego przypływu gotówki). A potem możesz na spokojnie zbierać na karabin. Ja już przerobiłem tuning G36, tylko, że mi on nie wyszedł i pomimo tego, że na wmasg.pl jest wszystko pięknie opisane, to tuning takiej zabawki wcale nie jest taki prosty jakim się wydaje. Link to post Share on other sites
Recommended Posts