WoMi20 Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Witam, otóż mam problem z blokadą przeciwpowrotną w mojej replice. Sama w sobie działa jak powinna, ale kiedy składam GB jest p r a w i e niemożliwe, aby usadzić ją na swoim miejscu (tak, tak widziałem o tym inny temat, że jest trudno, ale się da). Poszperałem trochę w netcie, i zauważyłem, że ceny tych części wahają się od ~10 zł do ~100 zł. Czym się od siebie różnią, chodzi tylko o samą wytrzymałość, czy inne jest np łatwiej (?) zamontować? Link to post Share on other sites
Rogaś Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Wyższa cena nie oznscz łatwiejszego montażu. Magnes pod AR połóż i problem zniknie. Możesz też do otworu w którym siedzi AR dać gęsty smar. Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 Verb007 dobrze mówi, ja ostatnio używałem magnesu, chodź można jeszcze włożyć śrubokręt między AR a zębatkę silnikową, tak też kiedyś robiłem :-) Link to post Share on other sites
wiciok Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 http://forum.wmasg.pl/topic/151703-patent-na-reversal/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts