thekuchczyk Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Witam Mam do wydania ok 1000zł chciałbym kupić replikę i ją odrazy ztuningować lecz jestem w tym zielony co bym musiał wymienić itp. Chciałbym prosić abyście napisali mi jaką replikę najlepiej kupić jako podstawę i co by musiało być w niej wymienione żeby można to było nazwać snajperką i jaka bd tego cena. Prosiłbym również o podanie sklepu w jakim bym mógł kupić snajperke i odrazu napisać im aby ją zmodernizowali tak jak to bd konieczne. Link to post Share on other sites
BlackShaman Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Już było zadawane takie pytanie. Poszukaj w odpowiednich działach na forum. Wszystko jest tam opisane co w jakiej replice wymienić i czego możesz się po niej spodziewać. Nie zdziw się lecz temat zapewne zostanie zamknięty. Link to post Share on other sites
polskiniko Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 http://forum.wmasg.pl/topic/86254-zielony-snajper/ Polecam lekturę powyższego wątku, jeśli myślisz o kupnie repliki karabinu snajperskiego. Poza tym - tak jak pisał BlackShaman - było już mnóstwo tego typu pytań, wystarczy poszukać chwilę, a będziesz miał dużo wskazówek co do poruszanego przez ciebie problemu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts