Alamo Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Witam, mam mały problem ponieważ mam małego Glocka 27 KJW. :icon_mrgreen: Szukałem kabury, ale wydaje mi się że wszystkie są "za duże, za głębokie". Wie ktoś może jaka kabura będzie idealna do tego najmniejszego glocka ? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 (edited) <p>Glock 27 to 19 na .40SW. Wejdzie w kazda kabure pod 19. Edited December 26, 2014 by AnR Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 AnR, zobacz sobie jak wygląda 27, a jak 19... Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Lol. Po co kupować cos takiego? To sie nie odzywam. Mój błąd. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Patrząc na wymiary G27 to mieści się on gabarytowo w wymiarach P-83. Pytanie jaką chcesz dokładnie tą kaburę - tworzywo, skóra czy cordura/poliester? Poszukaj kogoś z jakąś nowszą kaburą pod P-83 i przymierz sobie. Do tego powinien się zmieścić: http://jarmix-militaria.pl/p/128/5585/kabura-wewnetrzna-prawa-lewa-do-p-83-kabury-do-skrytego-noszenia-kabury-do-broni.html Możesz tą kaburę nosić wewnątrz jak i na zewnątrz, ale nie ma ona żadnego zabezpieczenia przed wypadnięciem pistoletu zwłaszcza jeżeli będziesz nosił ją na zewnątrz spodni. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts