BD_Rash Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 witam. Szukałem na tym forum ale nie znalazłem odpowiedzi. Otóż chcę zamontować składaną kolbę w MP5A4 (będzie A3). Za cholerę nie wiem jak przełożyć kable z tyłu do przodu. Pod body nie ma miejsca. Rozbierałem GB i tam też nie bardzo jest jak... Wie ktoś jak to zrobić i czy to w ogóle jest możliwe? Za pomoc będę wdzięczny. pozdro, Rash. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Musisz kupić komplet kostek stykowych małych i kable. Jedną kostkę wpinasz z tyłu gearboxa, kabelki puszczasz górą. Przez otwór w body przeciągasz kable i zakańczasz kostką. Quote Link to post Share on other sites
BD_Rash Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Kabelki puszczasz górą....Którędy dokładnie? Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Patrz -> manual uzytkownika -> schemat rozbicia guna na czesci Quote Link to post Share on other sites
BD_Rash Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 heya. Patrzyłem już kiedyś na ten schemat, ale myślałem, że to tylko w A3 tak jest:) Ale doszło do mnie, że kabelki przecież mogą iść z drugiej strony GB. Udało się. Ale pozostaje kwestia wtyczki. Teraz we front gripie mam wtyczkę na baterię LARGE. Czy da się rozmontować samą wtyczkę i zamontować wtyczkę small?? Jesli tak - to jak? Dzięki za pomoc. pozdro, Rash. Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Wtyczke mozesz po prostu odciac, ale jak chcesz wtyczke rozmontowac, to da sie zrobic. Bolce maja taki drobne rozchylajace sie blaszki, dzieki ktorym nie wypadaja z wtyczki. Trzeba je scisnac np drobna penseta i pociagnac za kabelek - wtedy bolec powinien bez problemu wyjsc z wtyczki. Potem lutownica i zalatwione. Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Czepiam się... ale jak dołożysz do mp5a4 składaną kolbę powstanie mp5a5 ^^ gdybyś do mp5a2 przyczepił składaną kolbę wtedy byłoby mp5a3. To tyle odemnie ;P Quote Link to post Share on other sites
BD_Rash Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Ano rzeczywiście mam lower reciever A4 więc będzie A5 TLF ściśle mówiąc. Masz rację. Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 WITAM!! Kable można bez większego problemu podciągnąc do "Fore" sposobem OLO. Ja w swojej mp5a4 ICSa, miałem założone kable zarówno z przodu jak i w kolbie i w razie potrzeby zmieniałem podłączenie. Jak duza bateria była padnięta, to zmieniałem kable i dawałem małą. Do przedniego chwytu, oczywiście montujesz kabel z małą końcówka (w końcu tam wkłada się małą baterię). :wink: POZDRAWIAM!! RM Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts