chomikk Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 (edited) Witam. Przymierzam się do zakupu repliki. Nie mam zbytniego ogarnięcia w tej "materii" więc zwracam się do Was :icon_smile: Karabinek ma mieć przyzwoite osiągi, niską awaryjność, i dużą wytrzymałość. Magi muszą pasować do ładownic us alice na magi do emek, więc kałachy cymyodpadają. Mój budżet to 400 - 450zł. PS. Zainteresowało mnie G3 firmy JG. To dobra replika? Edited December 28, 2014 by chomikk Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 Brak perspektyw.Ewentualnie mp5 gdzieś na promocji cymy. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 G3 JG to dobra replika. Strzela i wygląda przyzwoicie. To, że 3/4 środowiska biega z emkami i kałaszami nie znaczy, że nia ma innych dobrych replik. Quote Link to post Share on other sites
chomikk Posted December 28, 2014 Author Report Share Posted December 28, 2014 G3 JG to dobra replika. Strzela i wygląda przyzwoicie. To, że 3/4 środowiska biega z emkami i kałaszami nie znaczy, że nia ma innych dobrych replik. Czyli rozumiem, że mogę bez strachu zamówić tą replikę; http://www.taiwangun...&campaign-id=19 ?? Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 TAK... Quote Link to post Share on other sites
chomikk Posted December 28, 2014 Author Report Share Posted December 28, 2014 Ok. To jeszcze zapytam o tego AUG-a; http://www.taiwangun.com/jg0448a-au-1g-jg?from=listing&campaign-id=19 Sensowna konkurencja dla G3? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 Jeden pies :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
chomikk Posted December 28, 2014 Author Report Share Posted December 28, 2014 Oki. To mam już pewne rozeznanie. Zadam jeszcze ostatnie pytanie, troche z innej beczki. Luźno stylizuje się na okres konfliktu wietnamskiego, czyli M1, mundur oliwka, szelki typu h itd. Czy jadąc w takim "szpeju" z jakimś AUGiem czy inną repliką nie z tamtej epoki na większy zlot, nie będe jakimś pośmiewiskiem ? :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 Nie. ASG to takie śmieszne środowisko w którym gość z Kałaszem biega w amerykańskim mundurze, a typ z MP40 może łazić w ruskim maskałacie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts