Damiaan Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Witam, wczoraj kupiłem używaną replikę sr25.Replika podczas testowania działała bez zarzutów,lecz dzisiaj rano chcąć postrzelać troche wyszedłem na dwór oddałem kilka serii po czy replika jakby stopniowo zaczęła tracić moc . Po pewnym czasie replika na full auto oddała tylko 1 strzał po czym padła całkowicie. W tym momencie po nacisniećiu spustu z naładowaną baterią nie dzieje się nic. Bateria to firefox 2000mah 9.6v.Proszę o pomoc jestem zdziwiony ponieważ podczas testu przy kupnie repliki strzelała bardzo płynnie nawet na full auto . Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Naładuj baterię... Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Dokładnie. A skoro akku wymieniony, to ładowarka też? Quote Link to post Share on other sites
Damiaan Posted January 3, 2015 Author Report Share Posted January 3, 2015 bateria jest rozwalona.Nową juz zamówilem dzięki za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts