Aquerr Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 (edited) Witam! Od niedawna bawie się w airsoft, po zakupie munduru zostało mi 150zł, myślałem żeby zakupić jakiś chest rigg, ewentualnie pasoszelki z kieszonkami. Chciałbym móc tam włożyć 6 magazynków do M4, szmatkę, wodę, kulki, i żeby jeszcze zostało miejsce na jakieś drobiazgi. Szukałem i natrafiłem na dwa wyniki, albo Chest rigg od armii brytyjskiej, w kamuflażu DPM, albo chest rigg od Condora. Z tym brytyjskim jest o tyle problem, że nie wiem czy DPM będzie pasował do wz.2010. A condor jest strasznie trudno dostępny w polsce, a jeśli już to droższy o prawie 2x niż za granicą. Opłaca się zakupić takowy z amazona? http://www.amazon.co...est rigg condor Nie trafię na podrobiony egzemplarz? Wtedy zostanie mi jeszcze trochę pieniędzy na rękawice taktyczne, myślałem nad mechanixami original, albo IHD od helikona. Które lepiej wziąć? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź, 1love. :icon_wink: Edited December 31, 2014 by Aquerr Link to post Share on other sites
Errhile Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 Na Amazonie twierdzą, że wysyłają tego chesta tylko do Stanów. Więc o ile Twoja ciocia z Ameryki nie przylatuje z wizytą w najbliższym czasie, sugeruję poszukać innego źródła. Brytyjski chest PLCE nie pasuje może idealnie do kamuflażu wz.93 (wz.2010 to krój munduru), ale też nie gryzie się z nim. Nosiłem podobną mieszankę, było OK. A jakby co - krylon w łapki i można chesta przemalować. Rekawice do ASG to bardzo dobry pomysł, ale o tym konkretnym modelu z Helikona się nie wypowiem (mam ich USM, powiedzmy, że oblecą - ale szału nie ma). Link to post Share on other sites
OFF Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 Masz już dwa tematy w tym dziale gdzie pytałeś o szpej i replikę... Od siebie polecę rękawice BW, może je jeszcze gdzieś upolujesz. Link to post Share on other sites
Recommended Posts