Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Szybkie pytanie o rękawice i miejsce na magazynki.

Recommended Posts

Witam! Od niedawna bawie się w airsoft, po zakupie munduru zostało mi 150zł, myślałem żeby zakupić jakiś chest rigg, ewentualnie pasoszelki z kieszonkami. Chciałbym móc tam włożyć 6 magazynków do M4, szmatkę, wodę, kulki, i żeby jeszcze zostało miejsce na jakieś drobiazgi. Szukałem i natrafiłem na dwa wyniki, albo Chest rigg od armii brytyjskiej, w kamuflażu DPM, albo chest rigg od Condora. Z tym brytyjskim jest o tyle problem, że nie wiem czy DPM będzie pasował do wz.2010. A condor jest strasznie trudno dostępny w polsce, a jeśli już to droższy o prawie 2x niż za granicą. Opłaca się zakupić takowy z amazona? http://www.amazon.co...est rigg condor Nie trafię na podrobiony egzemplarz? Wtedy zostanie mi jeszcze trochę pieniędzy na rękawice taktyczne, myślałem nad mechanixami original, albo IHD od helikona. Które lepiej wziąć? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź, 1love. :icon_wink:

Edited by Aquerr

Na Amazonie twierdzą, że wysyłają tego chesta tylko do Stanów. Więc o ile Twoja ciocia z Ameryki nie przylatuje z wizytą w najbliższym czasie, sugeruję poszukać innego źródła.

Brytyjski chest PLCE nie pasuje może idealnie do kamuflażu wz.93 (wz.2010 to krój munduru), ale też nie gryzie się z nim. Nosiłem podobną mieszankę, było OK. A jakby co - krylon w łapki i można chesta przemalować.

Rekawice do ASG to bardzo dobry pomysł, ale o tym konkretnym modelu z Helikona się nie wypowiem (mam ich USM, powiedzmy, że oblecą - ale szału nie ma).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...