Ryben203 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Witam. Mam pytanie dotyczące możliwości konwersji pm mp5. Kwestia jest następująca. Jestem posiadaczem wersji MP5SD5, który w ramach uniformizacji szpeju w ekipie reko powinien ogarnąć MP5A TLF, ewentualnie MP5RIS. Zarówno jedna jak i druga konwersja jest ciężka do znalezienia w sklepach internetowych. W związku z tym czy jest jakaś opcja "pobawienia" się z repliką by ją przekształcić? Słyszałam o możliwości wymianę kolanka gazowego i dokupienia zestawu muszki z tłumikiem i konkretnego chwytu. Niestety nie wiem czy ile w tym prawdy i czy się będzie opłacać. (???) Nie chciałabym też kupować nowej repliki, bo moja obecna ma dość konkretne flaki, a chodzi mi o "tuning" wizualny - a w przypadku możliwości ogarnięcia wersji MP5RIS, doczepienia paru zabawek na panelach. Z ewentualnego kupna myślałam jeszcze o wydmuszce, do której przełożyłabym zawartość obecnej repliki. Czy mogę prosić o poradę w tej kwestii? ;p Temat przeniesiony. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Kup wydmuche,albo całą replikę. Nie baw się w przeróbki, bo w zależności od modelu efekt będzie mierny, do beznadziejnego. Quote Link to post Share on other sites
Szajnatałn Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 MP% nie posiada kolanka gazowego... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts