Melbor Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Krótkie pytanie czy ta replika jest dobra ? http://redberet.pl/p/37/1152233270/replika-karabinu-spartac-m4-cqb-srt-02-seria-m-repliki-elektryczne-repliki-asg.html Chodzi tutaj o wytrzymałość jak długo mi wytrzymie ? Jaki ma zasięg ? Jest warta w lesie i czy ogólnie jest warta ? Dziękuje :) Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Warta warta, pomalowania ładnym kolorkiem przykrywającym szpetny plastik i powieszenia na ścianie. A tak poważnie to nie baw się w tanie emki, bo tanich i dobrych praktycznie niema. Jeśli chcesz dobrą i dość niezawodną replike to rk od boya. Quote Link to post Share on other sites
Melbor Posted January 12, 2015 Author Report Share Posted January 12, 2015 Czyli nada się czy nie jestem całkowicie nowy w świecie ASG i nie chce za dużo kasy wrzucić w replike zależy mi żeby wytrzymała i strzelała Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Nie da rady. Jedyne na co możesz liczyć to g36 boyi/jg (bardziej stawiał bym na boyia) i seria rk od boyia. Wszystko inne w niskich pieniądzach może okazać się mocną loterią a emki w tych cenach to już tragedia. Quote Link to post Share on other sites
Melbor Posted January 12, 2015 Author Report Share Posted January 12, 2015 a pomoże mi ktoś dać linka do broni typu m4 tej jak ta na góże ? żadnych aka itp tylko zbliżone do m4 do 500zł najlepiej do 450zł Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Przeczytaj temat o wyborze m4, w tych pieniądzach nic dobrego nie znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
Mrozoso Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Za średnią emkę musisz zapłacić jakieś 700-800zł (mocno średnią), więc za 450-500zł to nic nie dostaniesz sensownego. Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Za średnią emkę musisz zapłacić jakieś 700-800zł (mocno średnią), więc za 450-500zł to nic nie dostaniesz sensownego. Nie do końca. Powiedziałbym raczej, że za 800zł kupi się już średnio dobrą emkę. Najtańsze czego nie bałbym się kupić to to: http://gunfire.pl/product-pol-1152197992-Replika-karabinka-CM16-Carbine.html Aczkolwiek jako baza pod mocny tuning wypada raczej średnio. Stosunek ceny do jakości jest jednak co najmniej zadowalający. (niech jeszcze ktoś potwierdzi moje słowa, coby nie było że wprowadzam nowych w błąd (wszystkiego nie wiem)) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 (edited) Jedyny tuning jaki tu warto przeprowadzić to zmiana korpusu na metalowy i z czasem wstawienie precki dobrej klasy, tak więc bym nie demonizował. 400fps i zielona gumka g&g na stocku, lufa ujdzie w tłoku (i tak przebija jakością wykonania 95% stockowych luf chińskich). Do tego lipo 7,4, najatńsza ładowara do lipoli (choć lepiej od razu capnąć coś porządnego) i szafa gra. Replika fajna, jak się dba i nie wywala drzwi nią to posłuży. Edited January 13, 2015 by Nath Quote Link to post Share on other sites
Elektrycerz Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 @Nath Dokładnie, korpus i lufę można spokojnie zmieniać, miałem na myśli ograniczone możliwości tuningu części wewnętrznych (GB może się rozsypać ale to i tak rzadkość. A to ty V2 czy V3 lepszy to już subiektywna opinia każdego z nas) "A to czy* v2 czy v3", literówka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts