patrolRDS Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Witam. Chciałbym zasilic replikę (410fpsów) bebechy stockowe baterią LiFe. Sam nie mam umiejętności, ani tez niestety nie znam nikogo kto mógłby to dla mnie zrobić, a chciałbym złozyć sobie taki pakiet. Interesowałoby mnie by miała taka batka parametry zbliżone do Lipola 7,4v, 20-30C 2400amh. Jesli moglibyście podpowiedzieć, gdzie i do kogo/sklepu/serwisanta się udać, jakie elementy składowe kupić by stworzyć gotowa batkę do repliki (wtyczki t-connectory w replice), czym to ładować czy GPX Greenbox będzie jak w Lipo dobrym rozwiązaniem? Za wszelakie porady, pomocne linki, ect serdecznie dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Head Crusher Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 (edited) http://www.bto.pl/B2CProdukt.aspx?id_artykulu=38924 Tu masz porządne ogniwa firmy Systems. Sklep wykonuje pakiety na zamówienie wg wymagań klienta. Sam sobie dobierasz złącza jakie potrzebujesz etc. Kwestia wielkości pakietu, nie wszędzie wejdzie. Sam pakiet naładujesz ładowarką typu Imax B6 albo jej odpowiednikami. Edited January 13, 2015 by Head Crusher Quote Link to post Share on other sites
patrolRDS Posted January 13, 2015 Author Report Share Posted January 13, 2015 Ok, dzięki serdeczne. Dostałem, też wyczerpująca poradę na PW więc uważam temat za wyczerpany. Dzięki za pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 No to może podzielisz się tą poradą na kanale otwartym, skoro jest już temat... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts