Gąsiór Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 Witam! Posiadam wyżej wymieniony produkt firmy Texar. Są wykonane z materiału 65 % poliester i 35 % bawełna ( nie Ripstop), a ja się spotkałem w opisach w internecie z innym materiałem. Tak więc czy te spodnie są kopią oryginału czy czymś nowym? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Texary mają podobny krój do wz2010, nic poza tym. Materiał gruby, dość sztywny. W cieplejsze dni będziesz sobie gotował klejnoty, bo materiał nieoddychający. Słabe szwy, będzie się pruć w kroku. Oryginał jest z materiału PESCO Ripstop 50% bawełna 50% poliester. Quote Link to post Share on other sites
Gąsiór Posted January 18, 2015 Author Report Share Posted January 18, 2015 A jak ma się sprawa z bluzą tego samego producenta? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Bluza jest świętym Graalem jeżeli chodzi o umundurowanie! Nikt takiej zajebistej nigdy nie zrobił! <schodzimy na ziemię> Śmiem podejrzewać, że analogicznie do spodni... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts