adrIan Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Sklep jest oficjanym dystrybutorem kwa.com.hk, mają dużo ich części na stanie pomimo ubogiego asortymentu na stronie. Co najważniejsze akceptują PayPal. Najłatwiej zamawiać przez maila : info@rainbow8.com Dopiero złożyłem zamówienie i mogę powiedzieć, że mają bardzo dobry kontakt i błyskawiczną wysłkę EMSem i na dodatek w miarę normalnej cenie. Dotrze do mnie paczka to zdam relację co i jak :) Quote Link to post Share on other sites
adrIan Posted January 29, 2015 Author Report Share Posted January 29, 2015 Paczucha dotarła, wszystko jak w najlepszym porządeczku. Polecam :D Quote Link to post Share on other sites
gvlax Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Czy mógłbyś zdradzić jaka była różnica pomiędzy kwotą końcową a tą przy zamówieniu? Chodzi mi oczywiście o wszelkie dodatkowe koszty (przesyłki, cła, itd.) Ja z kolei rozgądam się na kwa sr10, więc pomogło by mi to się zorientować czy warto. Quote Link to post Share on other sites
adrIan Posted January 30, 2015 Author Report Share Posted January 30, 2015 Ściągając jedną replikę nie wyjdziesz na plus na pewno. Dolicz sobie do wartości całego zamówienia (razem z wysyłką) 23% VATu i maksymalnie 8% cła (tylko przy wartości powyżej 150 euro). Quote Link to post Share on other sites
gvlax Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Tak. Niedawno zadałem im pytanie na temat kupna u nich KWA SR10. Oto odpowiedź: Good Day, Here is the total cost: KWA M4 SR10 Full Metal AEG : USD $328 Shipping Cost: Gross Weight 5.5kg Speed Post USD $104 Air (Normal) $66 Please kindly make a payment with Paypal if you agree delivery form by SpeedPost Total Cost: USD $432 We will issue you an invoice to your email shortly. Purchased item(s) will be send out in next working day. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts