Oksi Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Witam, Byłem dzisiaj kilka ładnych godzin na strzelance. Mam replikę L96 (MB-04) z wymienionymi bebechami oprócz komory, którą to w przeciągu kilku dni mam zamiar kupić (oczywiście PDI). Po oddanych kilkudziesięciu strzałach kulka po przeładowywaniu zaczęła wyturliwać się z lufy. Nic nie pomogły improwizorki, akcja się powtarza - przeładowanie, kulka wypada, oddaję głuchy strzał. Czy mógłby w związku z tym ktoś mi powiedzieć, czego jest to wina? Zaznaczam, że te kilkadziesiąt strzałów było jednymi z lepszych w mojej aesgowej karierze, co oznacza, że problem pojawił się nagle, nic na to nie wskazywało. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Gumka nie trzyma kulki, jak zwiększysz docisk hu to powinno ją zatrzymać ale osiągi spadną ;) Ogólnie wina gumki tak czy inaczej. Quote Link to post Share on other sites
Oksi Posted January 31, 2015 Author Report Share Posted January 31, 2015 Ok, czyli do momentu kupna komory wytrzymam. Dziękuję bardzo za pomoc i dam znać, jeśli kulka będzie podróżować mimo dociśnięcia gumki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts