Arek935 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Witam, Mam M14 G&G w której siedzi sprężyna sp130. Wszystko niby jest ok ale przy zasilaniu 9,6v reakcja na spust jest raczej niezadowalająca. Zębatki mam stock, właściwie jak cała reszta prócz kabli i wtyków. pomyślałem, że można by wymienić silnik ale raczej chciałbym uniknąć zbyt dużych wydatków. Moją uwagę zwrócił taki silnik http://azteko.pl/silnik-krotki-bardzo-mocny-jak-systema-magnum-p-209.html Na mój gust wygląda jak cyma. Jednak nie widzę tam podanej firmy. Czy ktoś miał do czynienia z takim silnikiem? Czy warto zmienić stock G&G na taki ? Czy może inwestować większe pieniądze.. Link to post Share on other sites
seger Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Tornado f1. Jest zajebisty. Link to post Share on other sites
Arek935 Posted February 2, 2015 Author Report Share Posted February 2, 2015 Chciałbym coś bardziej budżetowego. A co z silnikiem z linku? jak będzie działał z sp130? Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Bardziej budżetowego? Tornado jest droższy o 20zł... Ale ten cymy tak, będzie działał. Link to post Share on other sites
Arek935 Posted February 2, 2015 Author Report Share Posted February 2, 2015 Faktycznie, wcześniej wydawało mi się że kosztuje 180zł. W takim razie zdecyduje się na F1. Dzięki Wam za pomoc. Link to post Share on other sites
Recommended Posts