shewa Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Witam, Przymierzam się do zakupu pierwszej repliki. Wybór padł na rodzinę eMek. I teraz pytanie dla ludzi obytych już w asg, czy uważacie te repliki a dobre:) http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=5643 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4838 Powiem jeszcze, że mój budżet na samą replikę wynosi ok. 900 PLN, pieniądze na ładowarkę, baterię, okulary mam odłożone. Zastanawiam się również nad replikami od EA. Za wszystkie porady z góry dziękuję:) Quote Link to post Share on other sites
burbuz Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 A to bardziej do lasu czy cqb chcesz? Quote Link to post Share on other sites
eragom Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Tematów o tym masa , polecam poszukać a nie zakładać setny temat o replike na początek. A najlepiej jak początkujący pomaga początkującemu Quote Link to post Share on other sites
shewa Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Tak, przeszukiwałem już forum, ale nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi, a zastanawiam się nad replikami od EA i ASG, na temat EA znalazłem obszerne wyjaśnienia, a na temat ASG nie, dlatego założyłem nowy temat, z prośbą do ludzi którzy obcodzili się z replikami od ASG. A replika i do lasu i do CQB Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Nie wiem czy to tylko moje wrażenie, że ASG tylko rebranduje inne marki i sprzedaje za wyższą cenę... Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Tak, ASG w zdecydowanej większości przypadków przekłada chińskie (czasem też lepsze) repliki do swoich pudełek, w międzyczasie domalowując jakieś oznaczenia do których ma koncesję. Potem produkt idzie do ludzi po zawyżonej cenie. Mają też kilka produktów, które sklepali do kupy na własną rękę, np Skorpion Evo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts