ghasa Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 (edited) Witam. Jeśli podobny temat był już zakładany, to z góry przepraszam, nie mogłem znaleźć albo źle szukałem. Poszukuje najlepszej lufy precyzyjnej do g36K, również dostępnej na polskim rynku internetowym. Jak by mógł ktoś poradzić co i jak oraz dać linka do strony , był bym bardzo wdzięczny. Offtopa usunąłem. verb007 Edited February 6, 2015 by verb007 Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Gieta jakiej firmy? Najlepsza lufa. Może ździebko wystawać poza lufę acz nie daję głowy. Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 SirHawk, coś za długa ta Twoja precka. Na stronach sklepów jest napisane, że G36K ma lufę wewnętrzną 325mm (JG) lub 350mm (Ares). Co do producentów to nie napisałeś jaki masz budżet, ale jeśli chodzi o najlepsze precki to rozejrzyj się za PDI. Ewentualnie EdGi (średnica do wyboru od 5,98 do 6,03 i długość też na wymiar) lub jakieś gotowe lufy. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Nie znalazłem nigdzie krótszej PDI, zawsze można tłumikiem przykryć. Napisałem, że może wystawać. :P Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 W deltashopie (obecnie airsoftpro.pl) jest PDI 6,01 375mm, ale też będzie wystawać. Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 (edited) Jeśli masz spory budżet to zamawiaj Edgi http://topguns.eu/ca...lufy-precyzyjne Edited February 6, 2015 by verb007 Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Panowie. Pod forum w którym piszecie jest przeznaczone lufom precyzyjnym, a nie jaki gearbox do tuningu. Autor tematu powinien zaznajomić się z tematem poświęconym Tuningu jego repliki. Quote Link to post Share on other sites
ghasa Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Dziękuje za odpowiedzi i przepraszam za złe dobranie kategorii . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts