LazyDane Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Poszukuję dobrego buta za kostkę. Znalazłem firmę PPO i sądząc po opiniach, są dobre. Wszędzie na forum czytałem o cenie koło 200zł, a ja znalazłem za 100, czy to podróby jakieś? WZ. 931 WZ. 971 WZ. 951 Jedynie te wz. 951 są za 210zł. niby gorsze od 971, które są za 94zł. Ktoś mi wyjaśni to? Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Coś tam chyba mają namieszane z cenami, ale tak 2 lata temu 931 kosztowały prawie tyle samo co 971 i 951, coś koło 250 zł, teraz prawie o połowę tańsze. Aż dziwne. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Skoro już poruszono ten temat to czy Wz 931 są opłacalne? Powoli zaczynam się rozglądać za jakimiś nowymi butami do airsoftów i tak mnie te buty zainteresowały, ale jestem sceptyczny - tańsze to niż desanty. Quote Link to post Share on other sites
LazyDane Posted February 9, 2015 Author Report Share Posted February 9, 2015 (edited) Protektor 2 113zł? Btw. wziąłbym wz 931 lub 971, co mówicie? Też mnie trochę zaskoczyła ta cena i gdyby nie wiele pozytywnych opinii, chyba bym zrezygnował. Edited February 9, 2015 by LazyDane Quote Link to post Share on other sites
LazyDane Posted February 9, 2015 Author Report Share Posted February 9, 2015 Więc doradziłby mi ktoś w wyborze? PPO WZ. 931 PPO WZ. 971 Protektor WZ. 744 GROM-2 Jeśli te są badziewne i nie przetrwają ponad rok/dwa, to w grę wchodzą ewentualnie: Zephyr GROM Z006 Zephyr GROM Z007 Holenderskie kontrakty M92 Quote Link to post Share on other sites
_Dżony_ Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Dzisiaj jadę do nich i popytam się o opinie 931 i 971 :) A potem w domu napiszę swoją ocenę na temat wyglądu, wygody i wykonania tych modeli :) Quote Link to post Share on other sites
_Dżony_ Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 931 nie było na stanie. Ale kupiłem 971 :) Na dokładny opis poczekam do pierwszej strzelanki ale póki co to powiem tyle. Wygodne są (nie sprawdzane w terenie), ładne są ale wykonanie takie ... 3/5 . Jest tam trochę badziewnie zrobionych rzeczy ale mam nadzieję, że nie będzie miało to wpływu na zabawę w terenie. No i jak na cenę 90zł to myślę, że warto kupić :maniak_luzik: Quote Link to post Share on other sites
pszem Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Dżony(ale inni też mogą, zwłaszcza ci, co mają te buty dłużej), mógłbyś się podzielić wrażeniami z użytkowania PPO 971? Quote Link to post Share on other sites
mykail Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 [...]Wygodne są (nie sprawdzane w terenie)[...] Możesz się podzielić wrażeniami z użytkowania? Stopa się gotuje? Trochę się ostatnio ciepło zrobiło. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Kupiłem dwa modele: 971 i 931. Jak na razie od jakiś czterech miesięcy użytkuję model 971 (ten drugi zostawiłem sobie na zimę). Byłem w nich w Egipcie w marcu i w terenie nie raz już. Ważne to aby mieć dobrą skarpetkę, aby się nie pociła zbytnio noga. Większy dyskomfort w czasie upału na strzelnicy odczułem w kraju niż za granicą. Buty dają rade i przy cenie poniżej 100 zł spokojnie można kupić na niedzielne jebanki po kilka godzin. Powiedziałbym, że stoją na równi z trzewikami wz. 926/MON jak nie są nawet lepsze. Użytkowałem ich również do chodzenia na codzień i również się sprawdzają po mieście. Quote Link to post Share on other sites
KSW Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Przemierzał ktoś może dłuższe odległości w tych 971 ? Jak sprawdzają sie w terenie leśnym i górskim ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts