Matix3214 Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Zamierzam zakupić sprzęt w tym sklepie. Czy już to ktoś robił i jakie są wasze odczucia? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Kupowałem w sklepie stacjonarnym. Przy zakupie przez internet polecam zadzwonić i dowiedzieć się o dostępność towaru. Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Nie odpisują na maile, 0 kontaktu z kupującym. Towaru nie wysyłają, nawet chyba nie wiedzą. że zamawiałem. Napisałem kilka maili żeby anulowali. 0kontaktu. Nie polecam. Quote Link to post Share on other sites
Hammerstin Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Ostatnio kupowałem od nich przez allegro - nick "demobilNET". Przesyłka kurierska za pobraniem w cenie 16zł. Wszystko bardzo sprawnie. Brałem kilka bluz i spodnie. Stan jak w opisie, dodatkowo gadżet w postaci szalokominiarki. Ode mnie zasłużony plusik. Quote Link to post Share on other sites
SuchyGliwice Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 Zdecydowanie nie polecam brać tam czegokolwiek. Chyba, że przed zamówieniem potwierdzicie że towar jest na stanie i chcecie czekać ponad 2 tygodnie na wysyłkę... Quote Link to post Share on other sites
Idol-mk Posted April 24, 2018 Report Share Posted April 24, 2018 Zdecydowanie nie polecam zakupow on-line. Zamowilem replike, taka raczej z gornej polki. Nastepnego dnia email - zamownienie anulowane, brak towaru. Szczescie ze wybralem wysylke za pobraniem. Hicior na koniec: Na stronie sklepu replika nadal dostepna.. Czeka na frajerow ktorzy pozycza 2k na 14 dni... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts