Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ammoo.pl

Recommended Posts

Oddałem replikę do serwisu w Krakowie u konkurencji koszt naprawy wycenili mi na 150 zł zrezygnowałem z naprawy i postanowiłem oddać do sklepu ammoo.pl za tą samą naprawę powiedzieli mi 20zł replika prawidłowo działa bez zarzutu. uważam ze chłopaki ze sklepu ammoo.pl są uczciwi znają się na rzeczy i są godni polecenia

Z grzeczności nie porównujemy oraz nie przytaczamy nazw innych sklepów w tematach ich nie dotyczących. Szmer

Dantes "sie pomyliles", to jest prawda, tanio i chcą Cię zanudzić telefonami(w pozytywnym znaczeniu) w trakcie naprawy repliki. Pytają o każdy dodatkowy wydatek. Parę razy strzelałem się z właścicielami, a piszę tutaj dlatego iż wiem jak jest. Chłopaki zrobili też repliki moim znajomym i nie odpuszczają do końca, aż nie będzie działać w 100%, jeśli zdarzą się poprawki to oczywiście obowiązuje gwarancja. Dodam jeszcze, że jako jedyny sklep zaoferował nam gwarancję na replikę po tuningu(lufa precka, sprezyna140, bore up, tlok). Domyślam się, że nie będzie maili, bo z tego co wiem i doświadczyłem rozmowy w 100% toczą się na strzelance albo telefonicznie.

Rozmowa moja toczyła się z krakmanem telefonicznie. O sklepie ammoo dowiedziałem się przypadkiem na jednej ze strzelanek , gdzie był własciciel i zaoferował uczciwą pomoc. zaryzykowałem i było warto. moze ktoś z ammoo wejdzie i poda więcej szczegółów.

Również polecam sklep ammoo.pl. Strzelam się z serwisantem i naprawdę bardzo w porządku człowiek. Oddałem im ostatnio mojego starego AKacza na drugi dzień dostałem telefon z informacją co jest w nim nie tak i co należy zrobić. Replikę miałem gotową w przeciągu kilku dni, doszczelniona, wszystkie usterki naprawione, nawet zaślepka kolby która była poklejona taśmą izolacyjną, a o której nawet nie wspominałem, co ucieszyło mnie jeszcze bardziej :) Po serwisie dostałem filmiki z chronowania repliki przed i po. Naprawdę pełen profesjonalizm widać, że zależy im na zadowoleniu klientów. No i najważniejsze cena niska i gwarancja :)