odi27 Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Witam. Po wyregulowaniu hop up'u i oddaniu seri około 100 kulek hup up wracał do zerowych ustawieni. Replika to CM.037. Rozkręcałem juz komore hup up na nowo. Podokręcałem śrubki, lufa idealnie ustawiona w komorze i ciągle to samo. Śrubka suwaka dokręcona. Jeśli ktoś miał ten sam problem i go rozwiązał proszę o odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Daj oring z zapalniczki na śrubkę suwaka do regulacji HU. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Ja daję na dzwigienkię trochę izolki i wtedy suwaczek sam się nie przesuwam. Quote Link to post Share on other sites
odi27 Posted February 25, 2015 Author Report Share Posted February 25, 2015 Ok dzięki, brak czasu także w sobtę będę rozkręcał. Zobaczę dwa sposoby. Napiszę wtedy czy działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts