SzymonPolska Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Witom, Po natychmiastowym zamknięciu mojego tematu dot. poszukiwań kamizelki w wz. 93 postanowiłem sam poszukać jeszcze raz. I nic nie znalazłem. W takim razie skapitulowałem i poszedłem na łatwiznę; postanowiłem kupić dobrą prostą kamizelkę i po prostu dokupywać do niej ładownice w wz. Ostatecznie kupić sobie też Chest Rigga i używać kiedy bd. potrzeba. Znalazłem nawet kilka rozsądnych propozycji, są to: Kamizelka Navy Seal Lightfighter Plate Carrier (osobiście najbardziej mi się podoba) Molle Armor Vest Kamizelka Plate Carrier Side Cummerbund System Kamizelka AAV FSBE Przy przeglądaniu kamizelek brałem dwa proste kryteria: ma być za mniej niż 200zł i ma mieć molle z boków i z tyłu. Nie chcę kupić czegoś i potem żałować „kurde, tamta była lepsza, a ja kupiłem tą” dlatego pytam się Was, może ktoś ma jakąś z tych kamizelek? Jakie są ich zalety i wady? Mi podoba się ta pierwsza, ponieważ ma to wszystko o co mi chodzi, spoko wygląda, nie zwisa za pas i ma wkład na plecach, do którego da się włożyć camelbaka.(chociaż jest na wkład balistyczny) Dwie ostatnie kamizelki są dłuższe i mają kieszenie, a ten „Molle Armor Vest” jest podobny do pierwszej (nie chce mi się kopiować jej nazwy ;D ), ale chyba do jego wkładów trudno bd. włożyć camelbaka. Z kolei pierwsza nie ma uchwytu ewakuacyjnego. Naprawdę nie wiem którą wybrać i dlatego proszę Was o pomoc. Aha i proszę, nie zamykajcie tego tematu, bo tylko na WMasgu mogę się spytać większego grona ludzi, a robienie każdego nowego tematu, żeby spytać się o jedną rzecz jest denerwujące i dla mnie i dla was. SzymonPolska Link to post Share on other sites
OFF Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Żadną. Przeczytaj podpięte tematy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts