wiciok Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 http://airsoftarmory.pl/pl/p/Balystik-lufa-precyzyjana-AEG-DBS-6.03mm-369mm/1368 Ktoś wie, co to w ogóle jest? Cena jak za najdłuższego promyka... Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Cena ceną, mnie zastanawiają te dziurki na końcu lufy. Mają niby zmniejszać ciśnienie powietrza przed kulką (teoretyczna stabilizacja kulki + wzrost FPS) acz mam wątpliwości, czy to w ogóle jest istotna różnica. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Powinna być jeszcze wyfrezowana korona chyba? Na pewno by nie zaszkodziła, zawsze kolejny gadżet do stabilizacji. No i sama lufa wydaje się grubaśna, może być problem z przpchnięciem przez niektóre repliki. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 26, 2015 Author Report Share Posted February 26, 2015 Heh, ta sama lufa w sklepie producenta/dystrybutora(?) 60 ojro, airsoftarmory ma widać niezłą przebitkę - szczególnie, że producent francuski, a nie z końca świata. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Airsoftarmory to nie jedyny sklep, który ma taką przebitkę. Jakiś powair6 ma 119 Juroł. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 26, 2015 Author Report Share Posted February 26, 2015 Źle patrzysz, po 119 to jest ichnia lufa do ptw, ta powyższa, aegowa jest właśnie za 60. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 A to przepraszam, nie zwróciłem uwagi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts