Kałach.pl Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Witam wszystkich! Pisze w sprawie serwerow do ow gier. Gra ktos w nie wogole??? Bo potrzebuje adresy serwerow do tych gier ale tych co mozna na nich grac bez steama(bez cd-keya) Ja znam 2 serwery do cs 1.6 i ani jednego do DoD-a. Poratujcie i podajcie mi chociaz jeden serwer do Day of defeat 3.1. Pozdro! PS Mozecie tez pisac co o tych grach myslicie bo dla mnie to jest pierwsza klasa. Link to post Share on other sites
Bienio Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Mam dla ciebie lepsze rozwiązanie niz szukanie nielegalnych serwerów. Znajdz sobie jakis sklep i kup w nim gre Half-Life :lol: Link to post Share on other sites
Medi Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 A myślałem, że zablokowali już wszystkie konta Steam Fuckered... Idź do empiku i zakup za te 5o zł HL + CS to będziesz miał wszystkie servery o jakich można tylko marzyć :wink: Link to post Share on other sites
Nanteris Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Ach Day of Defeat to była najlepsza giera zanim pojawił się CoD :) , z łezką w oku wspominam moda z falshimjeggerami i fg42 :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts