dominik2081 Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Co sądzicie o tej M4A1 ? Link http://www.taniemili...ml#.VQAzYPyG8mc dobra jak na początek ? Quote Link to post Share on other sites
VescuASG Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Może i jestem nowy ale wiem jedno, nie ma dobrej m4 do 400zł bo zapewne takim budżetem dysponujesz. Quote Link to post Share on other sites
kubiszok Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Ja bym ci radził kupić za to Mp5 od galaxy, albo G36 od JG, albo dozbierać troszkę więcej kasy i kupić coś porządniejszego... Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Gearbox ma z metalu, ale długo nie pożyje z powodu sprężyny z 410fps. Jest za mocna, na ten słaby, lecz metalowy gearbox. Body z badziewia. W tej cenie znajdziesz mp5 galaxy + wymiana gumki, albo gieta JG. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Blunk, weź Ty się nie wypowiadaj w tematach o których nie masz pojęcia, ok? Emka, jest obiecująca. Właśnie robię jej testy, powinny być gotowe i dostępne w formie recenzji na portalu za 2-3 tygodnie. Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Sorry Buniek. Dokładnie to samo uważam, ale mnie przez to by zgnoii znowu dlatego napisałem to co by napisał jakiś MrMcet czy ktoś. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts