Znachor Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Witam. Jestem Piotr. Tutaj jako Zachor. Piszę na waszym forum, ponieważ szukam kontaktu do osoby, która najprawdopodobniej mnie oszukała podczas transakcji. Otóż zakupiłem od Pana Marcela Rynkiewicza z Leszna na forum jako Ryniu kolbę do beryla. Ostatni przejaw aktywności Rynia mam z 4.03. Przelew zaksięgowaniu u niego w banku 6.03 lub nawet 05.03. Od tego czasu 0 kontaktu z Ryniem. Ktoś go zna? Ktoś ma jakiś kontakt do niego? Na Pw mogę podać adres jaki podał do przelewu. Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu fantow lub pieniędzy. Z góry dziękuję i pozdrawiam maniaków z Wielkopolski ;) Quote Link to post Share on other sites
Rejd Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Do Leszna mam nie daleko i znam tam kilku graczy ,podaj mi info na PW nic nie obiecuje ale postaram się pomóc . Spróbuj też tutaj http://www.lfm.c0.pl/viewtopic.php?t=214 Quote Link to post Share on other sites
Spider87 Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Raczej oszust... Mi też sprzedał kolbę... Zobacz PW Znachor Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts