Sanrian Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Witam! W jakich sklepach kupujecie części do swoich replik? Szukam, np. chwytu przedniego (ABS) do ak (taki jak w cm040). Szukałem na allegro i nic nie ma. Zupełnie nie wiem gdzie szukać takich rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Szukałbym w sklepach airsoftowych. Masz na forum dział sklepy - tam znajdziesz nazwy i opinie. Z popularniejszych wymienie Taiwangun, Zbrojownia, Specshop, Azteko. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Szukałbym w sklepach airsoftowych. Masz na forum dział sklepy - tam znajdziesz nazwy i opinie. Z popularniejszych wymienie Taiwangun, Zbrojownia, Specshop, Azteko. Oszzz Tyyyy a gdzie gejfrajer? Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Oszzz Tyyyy a gdzie gejfrajer? Jest na cenzurowanym po ekscesach z cenami :) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Oszzz Tyyyy a gdzie gejfrajer? Ojej... Jakoś tak, zupełnym przypadkiem zapomniało mi się. Quote Link to post Share on other sites
fincher Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Nie zapominaj o forumowym komisie, na ryjoksiążce sa dość duże grupy "giełdy" gdzie można sporo rzeczy upolować. Ale trzeba uważać na oszustów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts