blunk Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 (edited) Siemaneczko mianowicie takie cztery pytanka z mojej strony ziomeczki. :icon_razz2: Pierwsze Pytanie http://gunfire.pl/pr...ek-do-AK47.html Czy ten mag co ma przeznaczenie RK będzie pasował do cm.028? Drugie Pytanie :icon_razz2: A czy ten będzie pasował? http://gunfire.pl/pr...ek-do-AK47.html Trzecie Pytanie Tak więc wybieram low capy na ok. 60-70kulek, bo midy jak wiecie lubią nawet z dobrymi kulkami się tnąć. I tak więc jakie jest ułożenie kulek w tym lowie a 60kulek? Tak jak np. w pistolecie jeden rzędzik czy są jakieś zakręty? Czwarte Pytanie Lepiej brać ten G&G jeżeli pasuje, bo lepsza firma tak? :icon_razz2: Pozdrowieńka W oczy kłują takie zwroty jak 'siemaneczko' czy 'ziomeczki' . Ponad połowa użytkowników jest sprzed wprowadzenia gimnazjum i nie rozumie co napisałeś. Następnym razem staraj się pisać innym stylem niż do kumpla z ławki. Edited March 30, 2015 by Axel patologiczny styl :) Quote Link to post Share on other sites
lech Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 A to dziwne. Osobiście mam 11 stalowych midów cymy (4x RPK 200kulek i 7x AK 140kulek). Nic mi się w nich nie tnie :) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Dobre kulki w magach się nie tną (chyba, że mag jest zasyfiony lub bardzo mocno skręcony). Mam body RK i CM 028. Jeśli mnie pamięć nie myli (teraz nie sprawdzę bo jestem poza domem) to po spiłowaniu zaczepów w magazynkach tak by pasowały do RK nadal dobrze siedziały w Cymce, ale to się jeszcze upewnie wieczorem jak wrócę do domu. Ogólnie to nie pamiętam by ktoś pisał, że jakiś mag od elektrycznego AK nie pasował to CM 028. Jeśli chodzi o firmę to obawiam się, że w tym przypadku lepsza firma to tylko logo. Quote Link to post Share on other sites
blunk Posted March 22, 2015 Author Report Share Posted March 22, 2015 Ok dzięki to cymowe sobie kupię i kulki G&G może się nie potną. Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 A czy ten będzie pasował? http://gunfire.pl/pr...ek-do-AK47.html mam 5 takich, podają ładnie tylko mieszcza 56-57 kulek a nie 70. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Jeśli mnie pamięć nie myli (teraz nie sprawdzę bo jestem poza domem) to po spiłowaniu zaczepów w magazynkach tak by pasowały do RK nadal dobrze siedziały w Cymce, ale to się jeszcze upewnie wieczorem jak wrócę do domu. Przed chwilą sprawdziłem. Wszystkie 5 magów, które mam przystosowane do RK (poprzez zeszlifowanie zaczepu) trzymają się w body od CM 028, ale 3 z nich lekko opadają. Nie wiem jak to wpływa na podawanie kulek (w body od CM siedzi teraz gb z wtykiem tamiya, a nie mam batki na taki wtyk). Quote Link to post Share on other sites
Ronin6mm Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Nie wiem czy temat nadal aktualny. Pytanie, jakie magazynki najlepiej do Cyma AK47 [CM028] żeby nie było zacinek itp? Chodzi mi głównie o mid-capy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts