KuboxGaming Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Siema, wczoraj dostałem AGM 003, niby super ale kulki powyżej 7m zacznają skręcać a przy wystrzale muszę skierować replike do dołu bo kulki lecą do góry. Jest problem z kulkami? Kulki to P&J 0,23 bio Quote Link to post Share on other sites
Bardosos Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Po pierwsze, wyreguluj Hop-up poprawnie. Ta strzelba nie potrzebuje jakiś wyszukanych kulek, dlatego raczej to nie kwestia kulek. Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted April 19, 2015 Author Report Share Posted April 19, 2015 Po pierwsze, wyreguluj Hop-up poprawnie. Ta strzelba nie potrzebuje jakiś wyszukanych kulek, dlatego raczej to nie kwestia kulek. Mam system hop up na normal, ale to raczej kulki bo muszę kierować replikę w dół, bo inaczej nie trafię. Po 10m kulka leci jak kopnięta od dołu przez kogoś i leci od razu do góry Quote Link to post Share on other sites
Mackowiak Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Kup jakieś kulki 0,25g i strzelaj na skręconym hopie. Quote Link to post Share on other sites
JayG Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 A to nie jest jakaś wada fabryczna repliki, bo mi 0,25 lecą jak po sznurku. Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted April 19, 2015 Author Report Share Posted April 19, 2015 A to nie jest jakaś wada fabryczna repliki, bo mi 0,25 lecą jak po sznurku. No nie wiem, mam 0,23 i kulki po jakimś czasie ida do góry. Reklamować? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Możesz reklamować, ale ja bym sprawdził (jeśli masz możliwość) na cięższych kulkach. Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted April 19, 2015 Author Report Share Posted April 19, 2015 Możesz reklamować, ale ja bym sprawdził (jeśli masz możliwość) na cięższych kulkach. No nie mam cieższych kulek, kupilem z taiwanguna i mam rozruchową gwarancję ,więc nie moge czekac na przyjazd nowych kulek. A co do reklamacji to oni mi zwrócą koszty czy jak? Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted April 19, 2015 Author Report Share Posted April 19, 2015 Czekać na kulki czy reklamować? Quote Link to post Share on other sites
Tiloren Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Na kulki, u mknie na 3 takich shotach to samo było - na kulkach lżejszych od 0.25g wszystko leciało w niebo na normal, możesz nawet spróbować z kulkami 0.28g. Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted April 25, 2015 Author Report Share Posted April 25, 2015 Tak to kulki 0,25 lecą już ładnie Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted May 15, 2015 Author Report Share Posted May 15, 2015 jednak kulki leca do gory, co mam zrobic ? Quote Link to post Share on other sites
Tiloren Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Albo strzelaj dalej - hopek wyrobi się, albo cięższe kulki - 028g. Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted May 15, 2015 Author Report Share Posted May 15, 2015 moj brat ma 0,25 ale 003 short i leci prosto jak strzala :( mi tak leci prosto a po 7-10m leci do gory Quote Link to post Share on other sites
Tiloren Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 hopek na zero ustawiony? Serio z tymi shotgunami jest randomowo - jeden lepszy drugi gorszy. Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted May 15, 2015 Author Report Share Posted May 15, 2015 hopek na zero ustawiony? Serio z tymi shotgunami jest randomowo - jeden lepszy drugi gorszy. hop na normal, troche zal z tymi shotgunami, jak bede w domu sprobuje przeciscic lufe wyciorem. Zobaczymy Quote Link to post Share on other sites
Tiloren Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Po prostu wada fabryczna, z czasem się wyrobi - do tego czasu używaj kulek 0.28/0.30g . Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted May 16, 2015 Author Report Share Posted May 16, 2015 Po prostu wada fabryczna, z czasem się wyrobi - do tego czasu używaj kulek 0.28/0.30g . ok, niedlugo zamowie i powiem co i jak Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted May 16, 2015 Author Report Share Posted May 16, 2015 ok, niedlugo zamowie i powiem co i jak a czy kupno kulek rozwiaze problem? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Zamiast kolejnych kulek kup nowego gnata. Nie wiadomo czy na jeszcze cięższych zacznie strzelać. To taniocha z hopem złożonym na stałe, jeśli np. jest tam za duży dystanser, lub ponadwymiarowa gumka to żadne kulki nie pomogą. Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted May 16, 2015 Author Report Share Posted May 16, 2015 Zamiast kolejnych kulek kup nowego gnata. Nie wiadomo czy na jeszcze cięższych zacznie strzelać. To taniocha z hopem złożonym na stałe, jeśli np. jest tam za duży dystanser, lub ponadwymiarowa gumka to żadne kulki nie pomogą. czyli zbierac na nowy? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 AGM kosztuje tyle co worek kulek .30, więc raczej zbierać nie musisz. Po prostu zamiast kulek bierz nową pompkę. Quote Link to post Share on other sites
KuboxGaming Posted May 16, 2015 Author Report Share Posted May 16, 2015 AGM kosztuje tyle co worek kulek .30, więc raczej zbierać nie musisz. Po prostu zamiast kulek bierz nową pompkę. to juz wole już uzbierać do cymy 028A bo drugi raz nie mam zamiaru zawieść Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts