ppszejdi Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 (edited) Prezent majowy dla posiadaczy M249 od tg http://www.taiwangun...s&campaign-id=1 w takiej kasie 193,37zł. Edited April 29, 2015 by ppszejdi Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 Ciekawe, chętnie zobaczę co to ma w środku oraz po ilu godzinach gry zdechnie sound control :) Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 (edited) Właśnie go sobie zamówiłem. Jak przyjdzie to zdam relacje jak działa a co do sound control jak padnie to zawsze jest kabel i przycisk ;-) Edited April 29, 2015 by HermanL Quote Link to post Share on other sites
ppszejdi Posted April 29, 2015 Author Report Share Posted April 29, 2015 Box już mam jest fajny i bardzo mały wykonany łasnie w piątek będe testował Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted April 30, 2015 Report Share Posted April 30, 2015 I już boxów na stronie nie ma, szybko się sprzedały ;) Quote Link to post Share on other sites
ppszejdi Posted May 1, 2015 Author Report Share Posted May 1, 2015 Sprzedali w jeden dzień kilaset sztuk i czekają na dostawę. Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 A powiedz mi jaka bateria siedzi w tym boxie ? Bo w opisie jest że można ją ładować :-) Pytam się tak z ciekawości bo mój box przyjdzie najwcześniej w poniedziałek. Quote Link to post Share on other sites
ppszejdi Posted May 1, 2015 Author Report Share Posted May 1, 2015 Bateria to minh ładuje się ja ładowarką po podłączeniu do box wielkości trzech złoączonych paluszków. Quote Link to post Share on other sites
hamilkar Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Boxów było 30 a nie kilkaset Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Dziś przyszedł wreszcie mój box :-) Zewnętrzne wykonanie w porządku choć taśma na której jest nap wykonana jest słabo i bardzo ciężko ten nap się odpina, mam porównanie do ostrego pokrowca i może za dużo wymagam ;-) W moim boksie brakuje jednej śrubki mocujące pokrowiec do plastikowego korpusu. Ogólnie jak za tą cene jestem zadowolony, teraz pozostaje mi go przetestować w boju :-) Aha ciekaw jestem na ile starczy ten akumulator w boxie i ile czasu go ładować bo w instrukcji czas od 4-7 godzin jest trochę nieprecyzyjne a nie chce przedwcześnie uszkodzić pakietu. Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Dziś trochę pobawiłem się nowym boxem w polu i po kilkunastu seriach całkowicie wywaliłem sound control wraz z tą rurką w której jest kabel. Zwyczajnie magazynek wtedy nie nadąża z podawaniem kulek dlatego zostawiłem sobie ich podawanie na kablu z przycickiem :) Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Boxy są w ofercie Azteko, niestety, już nie w tak fajnej cenie. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 norma dla nich, stówka extra do zarobku ;) Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Widzę że ten zakup na taiwangun był trafiony ;) Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Czy ktoś z was nie interesował się wymianą akumulatora którym jest zasilany box a może dokupieniem drugiego na zapas ? Jest tam mały pakiet 4,8 v 700 mah. Tylko nie wiem który zamiennik będzie ok. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Daj inne ogniwa po prostu i tyle :) Np. Panasonic eneloop. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Pewno lipo 1s uciągnie. Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 No dobra inne ogniwa owszem, Panasonic eneloop są bardzo dobre li-po nawet lepsze tylko jak to zlutowac-zrobic żeby działało tak żeby to było można ładować ładowarka mikroprocrsorowa a nie ta z zestawu? Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Microdeans:) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 wrzuc foty jak to wygląda w srodku. Ewentulanie zrobić pakiecik 4,8V na ogniwach eneloop i z pakietu wyprowadzic dwa kable - jeden zasilanie boxa, drugi do ładowania. Nie musimy nic rozłączać do ładowania. Podobny patent zastosowałem w słuchawkach od z-tactical: Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Dobra panowie a czy 9v bateria ew akumulatorek 9v nie będzie za mocny do tego boxa ? W drugim moim boxie taka bateria właśnie jest i nic się nie dzieje. Nie chcę spalić silnika ale chyba te silniki i mechanizmy w nowych boxach a&k i tych starych są takie same ? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Herman produkt dopiero wyszedł. Ktoś musi pierwszy wsadzić widelec w kontakt by sprawdzić co się stanie. :D Quote Link to post Share on other sites
hamilkar Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Jak to ten sam silnik jak w 200 od A&K to nic się nie stanie Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Już postanowiłem i prawdopodobnie jutro będą przebudowywał zasilanie maga. Kupiłem koszyk na 4 paluszki aaa i nim zastąpie ten pakiet fabryczny który defacto jest z takich 4 połączonych paluszków :) Pewnie usłysze słowa krytyki że po kiego ten koszyk że to bez sensu ale mam już porządną ładowarkę mikroprocesorową do paluszków aa i aaa a akumulatorki panasonic eneloop mogę mięc naprawdę w dobrych cenach :) I w każdej chwili gdy te aku padną w polu można je będzie szybko wymienić na inne lub nawet zwykłe baterie. Tylko trzeba trochę porzeźbić w boxie żeby koszyk się zmieścił. Quote Link to post Share on other sites
HermanL Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Hej. Trochę odgrzeję temat :) Jak wam sprawują się te boxy ? Mój niestety nie wyrabia z podawaniem i chyba jednak będę musiał dać zasilanie z baterii 9v tak jak mam w drugim boxie bo na 4 akumulatorkach aa cos wolno kręci :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts