NieMamPomysłuNaNick Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Cześć planuje zabawe z airsoftem, na razie mało możliwe, że będę miał z kim strzelać, bo w okolicy nikt ze znajomych nie gra, a drużyna jest od 16 lat. Na atestowana ochronę oczu, replikę i paczkę kulek chcę przeznaczyć maksymalnie 200 zł. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Jeśli nie masz się z kim strzelać to narazie sobie odpuść - szkoda kasy. Quote Link to post Share on other sites
NieMamPomysłuNaNick Posted May 3, 2015 Author Report Share Posted May 3, 2015 (edited) Nie potrzebuje informacji, że się nie opłaca tylko nazwę lub link sprawdzonej repliki, ochrony oczu i kulek. Edited May 3, 2015 by NieMamPomysłuNaNick Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Przeczytanie podpiętych poradników. Quote Link to post Share on other sites
NieMamPomysłuNaNick Posted May 3, 2015 Author Report Share Posted May 3, 2015 OFF przeczytałem takowe poradniki i pisze tam iż najlepszą opcją w moich funduszach będzie Shotgun003 teraz jest tylko pytanie którą wersję polecacie short czy long, która dłużej wytrzyma i da radę przeciwko lepszym repliką. Quote Link to post Share on other sites
boberczus Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Wszystko jedno, ostatnio jak rozmawiałem z użytkownikiem AGMa to powiedział, że lepsza jest krótka wersja. N9ie pytałem o szczegóły, ale obstawiam, że jej przewagą jest tylko i wyłącznie długość. Cheers Boberczus PS. Replikom* Quote Link to post Share on other sites
NieMamPomysłuNaNick Posted May 3, 2015 Author Report Share Posted May 3, 2015 Zdecydowałem się na zakup Shotguna 003 Long i zawieszenia taktycznego dla wygody +atestowane okulary uvex , można zamknąć post. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts