foxik58 Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Witam, interesuję mnie pistolet ten co w temacie.W przystępnej mi cenie znalazłem od umarexa,kjw i elektryka cymy. Którego z nich warto kupić? I jak z awaryjnością? Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Mam kjw od 7 lat i w sumie mało z niego strzelałem ale do tej pory działa (poszło jakieś 1000 kulek) . Zalety - tanie magazynki i tania replika. Wady - dość "odpustowo" wygląda ale ja akurat mam wywalone na lans, poza tym często (no nie co chwila ale tak raz na pół roku - rok w zależności od używania) siada uszczelka na zaworze, ale można ją kupić za grosze, a wymienić możesz sam, mając podstawowe narzędzia - gdzieś na wmasgu jest nawet temat jak ją wymienić i "doszczelnić" - krok po kroku. reszty nie znam. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Elektrykczne pistolety Cymy to raczej godna zaufania rodzina. Nie wiem tylko jak z jego wyglądem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts