Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ocena pistoletu

Recommended Posts

Witam Panowie, forum do tej pory tylko przeglądałem, teraz się odzywam.

do rzeczy:

https://www.militaria.pl/cybergun/pistolet_asg_colt_1911_full_metal_(180121)_p36010.xml?cat=190

co myślicie? tanie badziewie, czy jak za tą cenę to nawet daję radę? opinie ma dobre. Szukam czegoś dla kolegi, który kompletnie nie ma pojęcia o asg (ja mam niewiele większe), a nie chciałbym kupić kompletnego gówna. Wiem, że 1911 HPA jest znacznie lepsza, ale tę zarezerwowałem sobie, a nie mam pieniędzy na dwie :icon_wink: . Uprzedzam, że chodzi wyłącznie o niedzielne strzelanie do puszek, żadne tam bieganie po lesie, na to jeszcze przyjdzie czas :icon_razz2:

Edited by Maxim199
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Shotgun AGM, a później (w sensie kosztów) MP5 od Galaxy. Te repliki nadadzą się i do strzelania do puszek i na prawdziwe strzelanki. Natomiast jeśli chcecie tylko strzelania do statycznych celów to zainwestujcie w wiatrówki lub wyprawy na strzelnice. Repliki ASG średnio się do tego nadają.

Jak nie upuścisz, nie będziesz strzelał przed wykonaniem pełnego przeładowania (czyli ruch maksymalnie do siebie, maksymalnie od siebie i dopiero strzał) i będziesz miał odrobinę szczęścia to wytrzyma nawet pare lat. Celuje się z tego po lufie i po kulkach.

Napisz jeszcze jeden post bez wielkich liter, a więcej rad ode mnie nie otrzymasz. Szanujmy się.