SaRkon Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Witam, mam problem z odkręceniem początkowego tłumiku płomienia w replice cm-011, mianowicie nie wiem jak go zdjąć. Czytałem na forach że trzeba odkręcić śrubkę u dołu tłumiku. U mnie takowej śrubki nie ma, jest za to po boku ale jest tak maciupka że nwm czym ją odkręcić. Próbowałem Imbusowym i krzyżakiem i nic... . Jeżeli ktoś wie jaki robię błąd to proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
progressive Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Na pewno to ta śrubka. Zakładam że jest to imbus i jest mega maleńki. Może nie tego wymiaru użyłeś albo już załatwiłeś śrubę. Quote Link to post Share on other sites
SaRkon Posted May 22, 2015 Author Report Share Posted May 22, 2015 tzn próbowałem odkręcać śrubokrętem imbusowym. Mam taki maciupki ale nic nie idzie. A co jeżeli załatwiłem śrubkę? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Zlikwiduj zwłoki po śrubie wiertarką i po problemie. Quote Link to post Share on other sites
SaRkon Posted May 22, 2015 Author Report Share Posted May 22, 2015 Już po problemie. Z góry dzięki wszystkim za pomoc :) Faktycznie problem był w imbusie, był jakoś dziwnie zużyty Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Bo cm.011 nie ma imbusa tylko kołek, ala zawkleczkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts