Yahalom Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 http://www.wolfarmouries.co.uk/airsoft/bb/product.asp?page=product&id=ABKOOG17 Podejdzie to to do klocka gen. 4 firmy WE? Słyszałem, że zamek jest szerszy niż w oryginale, ale czy ma to jakieś znaczenie w tym przypadku? Sklepy mnie olewają... Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Szerokość zamka TM to 26mm, wysokość (bez przyrządów celowniczych) 21,8mm. Więcej niestety nie pomogę. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 29, 2015 Author Report Share Posted May 29, 2015 WE jest faktycznie szerszy o 1-2mm. Pytanie tylko jak to się ma do tej konwersji... Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 nie mogę pomierzyć, bo jestem poza swoim arsenalikiem, i nie wiem czy to cos pomoże, ale mam glocka z zamkiem PGC i cymglocka (chyba szerszy jest z 1-2 mm) i oba się pakują do konwersji od RONI... konwersja raczej jakiś zapasik będzie miała bo to tworzywo... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 3, 2015 Author Report Share Posted June 3, 2015 WE wchodzi, ale... przy strzelaniu czasem blokuje się zamek, więc jest to ewidentnie wina jego szerokości. Eksperymentalnie kupiłbym Glocka Army (R17), tylko coś mnie trzyma w poczuciu, że też może nie pasować (bo coś tam) :teeth: Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted June 3, 2015 Report Share Posted June 3, 2015 Pilnik Twoim przyjacielem :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 4, 2015 Author Report Share Posted June 4, 2015 2h użycia papieru ściernego + suszarki = brak postępów... Cały czas zamek się blokuje w połowie drogi (co któryś strzał), a ja nie jestem w stanie dojść do tego gdzie tkwi problem :-/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts