deltaboy12 Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tej kamizelki: http://www.tasmaniantiger.pl/index.php/produkty?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=9&category_id=2 Mam jednak pytanie i chciałbym, aby najlepiej wypowiedziałą się osoba, która jest lub była użytkownikiem tej kamizelki. Wg producenta łądownice są na magazynki zachodnie. Wysłałem wiadomość i uzyskałem dwie odpowiedzi. Jedna, że do tej kamizelki powinny nadać się magazynki typu AK/Beryl i drugą że nie. Ponadto, producent twierdzi, że wchodzi tam pojedynczy magazynek a na tym filmiku widać że koleś ma tam dwa magazynki... (2:45)Czekam na odpowiedzi ;) Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 Czekasz na odpowiedzi, ale nie zadałeś pytania ;). Filmik jest moim zdaniem dokładny. Możesz wkleić swoją korespondecję ze sklepem? Bo brzmi ciekawie. Quote Link to post Share on other sites
deltaboy12 Posted June 1, 2015 Author Report Share Posted June 1, 2015 (edited) Witam. Jestem zainteresowany kupnem tej kamizelki: http://www.tasmanian...9&category_id=2 Mam jednak pytanie i chciałbym, aby najlepiej wypowiedziałą się osoba, która jest lub była użytkownikiem tej kamizelki. Wg producenta łądownice są na magazynki zachodnie. Wysłałem wiadomość i uzyskałem dwie odpowiedzi. Jedna, że do tej kamizelki powinny nadać się magazynki typu AK/Beryl i drugą że nie. Ponadto, producent twierdzi, że wchodzi tam pojedynczy magazynek a na tym filmiku widać że koleś ma tam dwa magazynki... (2:45) Chciałbym dowiedzieć się jak to jest z tymi magazynkami... Jakie i w jakiej ilości wejdą :icon_smile:Czekam na odpowiedzi :icon_wink: Korespondencja ze sklepem: - Wiadomość taka sama wysłana do dwóch osób Witam. Byłbym zainteresowany ww. modelami kamizelek, chciałbym się jednak zapytać czy jest możliwość aby ładownice były kompatybilne z magazynkami broni Beryl/AK ? Pozdrawiam. Odpowiedz 1 Dzień dobry, Bardziej odpowiednia do magazynków Beryl/AK jest kamizelka TT Chest Rig MK II. W tej chwili od ręki dostępna jest ta kamizelka w kolorze olive 331, cena 570zł. 2: Witam, moim zdaniem nie wejdą. Są szersze i łukowate. No i w obu modelach kamizelek będą znacznie wystawać z kieszeni co stawia pod znakiem zapytania ergonomię wykorzystania piersiowego panelu. Pozdrawiam / Best Regards Edited June 1, 2015 by deltaboy12 Quote Link to post Share on other sites
deltaboy12 Posted June 28, 2015 Author Report Share Posted June 28, 2015 Ponawiam pytanie.. Nikt nie zna odpowiedzi ? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Quote Link to post Share on other sites
deltaboy12 Posted June 29, 2015 Author Report Share Posted June 29, 2015 No miło że zamieściłeś zdjęcie, ale to nadal nie jest odpowiedz niestety...Czy jako alternatywa nie lepsza bylaby kamizelka TAJ lub CHINCZYK od MIWO ? Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Nie jest odpowiedzią na co? Widać, że chłopaki mają kałachy, i że magazynki wchodzą. Czego oczekujesz, że ktoś Ci może nagra film jeszcze jak wkłada je i wyciąga? Widać, że w każdej kieszeni mają po jednym magu, i w jaki sposób zapina się kieszeń. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 To miśki z Alfy na tej fotce (pardon za offtop)? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Podobno ekipa podległa MWD :) Tutaj też TT: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts