Molotok Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 Cześć, znalazłem jakiś czas temu w garażu ojca nóż WZ98 Szturman. Przejrzałem sporo zdjęć tych noży i na żadnym nie znalazłem takiego który by miał wybity na ostrzu napis POLAND, tak jak mój. Ojciec zdobył tego Szturmana z tego co mi powiedział dobre naście lat temu na jakimś straganie militariów. Jest ktoś w stanie potwierdzić autentyczność tego egzemplarza ?, ten napis trochę mnie zastanawia. Quote Link to post Share on other sites
Molotok Posted June 4, 2015 Author Report Share Posted June 4, 2015 To jednak jest WZ 92 bo ma ukryty schowek, ale pytanie to samo. Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 Cóż mam takie przypuszczenie, że zdjęcia tego noża sporo by pomogły. Quote Link to post Share on other sites
Molotok Posted June 4, 2015 Author Report Share Posted June 4, 2015 (edited) Myślałem że wstawiłem :icon_smile: http://imgur.com/a/xK2MS . Pochwę ktoś przejechał papierem ściernym stąd ten dziwny wygląd. Edited June 4, 2015 by Molotok Quote Link to post Share on other sites
wally Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Ten nóż wykonywało parę różnych firm, z pewnością jest autentyczny, teraz pokazała się podróba tego noża wykonana przez Mil-teca. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts