slawekb20 Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Witam. Temat wałkowany ale technologia sie zmienia. Opinie tez. Panowie i Panie, Jaka kupic M-ke do 1000 pln? Nie piszczcie tylko prosze scenariuszy tuningu za kolejne kilkaset pln. Ma byc cos co po wymianie gumy bedzie "hulalo". Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Technologia się nie zmieniła. Chińskie emki to badziew, dobre to g&p, kwa, King arms lub Evolution Airsoft. Wyjątek od chińskich badziewnych emek to podobno specna. Nie miałem, więc się nie wypowiem. Link to post Share on other sites
slawekb20 Posted June 11, 2015 Author Report Share Posted June 11, 2015 Technologia się nie zmieniła.Chińskie emki to badziew, dobre to g&p, kwa, King arms lub Evolution Airsoft. Wyjątek od chińskich badziewnych emek to podobno specna. Nie miałem, więc się nie wypowiem. Ogolnie to i ja to wiem. Napisz ktora z tych replik masz i co sadzisz. Link to post Share on other sites
OFF Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Może raczyłbyś po prostu przeczytać tematy o tych replikach? No i przede wszystkim zasady podforum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts