Dragger Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Siema, jestem nowy na tym forum więc witam wszystkich. Od jakiegoś czasu bawię się w asg, a dokładnie od 4 miesięcy. Mam replikę g36 jg608, ale chciałbym się przesiąść na jakąś z wyższej półki. Potrzebuję repliki full metal. Jestem członkiem Związku Strzeleckiego więc replika będzie mi potrzebna także do ćwiczenia taktyki. Dlatego zależy mi na tym aby była bardzo wytrzymała. Zależy mi też na jak najlepszym wykonaniu zewnętrznym. Jakość bebechów mnie nie interesuje, ponieważ będę zakładał odrazu konwersję gazową. Interesują mnie repliki bronii M4 i AK74. Cena: około 2000 zł. Jaką replikę polecacie najlepiej odwzorowaną i wykonaną z jak najlepszych materiałów? Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 (edited) Mp5 src, ak lct, od biedy e&l. Emki są znalowe, i w ogóle beee. Może jakaś Elka ics, p90/f2000 g&g? Edited June 13, 2015 by Nitro Link to post Share on other sites
Dragger Posted June 13, 2015 Author Report Share Posted June 13, 2015 Nie, tylko M4 albo AK74 mnie interesują. Nie ma ani jednej dobrze wykonanej stalowej emki? Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Oryginalna emka jest z aluminium :) Link to post Share on other sites
Dragger Posted June 13, 2015 Author Report Share Posted June 13, 2015 A to sorry nie wiedziałem :D. Po prostu chodzi mi o coś bardzo wytrzymałego, żeby nie pękło/ułamało się coś jak replika o coś zahaczy czy spadnie. Link to post Share on other sites
OFF Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Wiesz, że za korzystanie z drugiego konta w celu ominięcia bana i regulaminu możesz na zawsze pożegnać się z forum? Tym razem jednak przedłużymy Tobie bana na głównym koncie, następnym razem perm. Link to post Share on other sites
Recommended Posts