Emks_PL Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Więc tak to wygląda Posiadam AUG A2 i teraz mam problem z repliką bo bym chciał założyć dwójnóg i inne graty na replikę ale w mojej replice nie ma szyn. I chciałbym sie dowiedzieć czy jest jakiś sposób na przemiane AUG A2 na A3 Quote Link to post Share on other sites
progressive Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Są konwersje do AUG ale niedostępne w naszych sklepach. Tylko kraj środka i to w bardzo brzydkich cenach. Ewentualnie jakieś allegro albo komis. Jeśli zależy Ci jedynie na dwójnogu to są montaże z szynami na lufę, ale tego to ja w tej "hiper spasowanej i nierozlatanej" replice nie polecam, chyba że masz wszystko dodatkowo pościągane śrubami. Jest jeszcze opcja wydruku na drukarce 3D ale to też tanie nie będzie. Sam projekt pochłonie sporo dobrze opłacanej pracy. Podsumowując - słabo to widzę. Najsensowniej od razu kupować A3 (mądrala po szkodzie :icon_biggrin: ). Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 A3 strasznie ciąży na przód- musiałbyś z nim chwile polatać i się przekonać :P Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Masz szczęście: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/647896 :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts