PieTrzaK Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Witam Ostatnio zacząłem poszukiwać jakiegoś nowego polaru, mój niestety dożył kresu swoich dni i zainteresował mnie polar francuski. Ktoś się juz z nim spotkał, używa go? Chciałbym wiedzieć czy te cuś (właściwie z czego on jest? Jakoś nie znalazłem, wyczytałem tylko ze jest bardzo ciepły :wink: ) wogóle się nadaje do użytkowania. Ktoś moze podzieli się wrażeniami? Pozdro, PieTrzaK Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Spytaj Catch'a. On nosił. Sprawia wreżenie dość ciepłego. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Polar 400, gruby ciepły, dobre ściągacze, b. wysoki kołnierz ze sciągaczem, (w zasadzie nie potrzeba nic pod szyję. kieszenie zewnętrzne na suwaki dwie, można łatwo przerobić też na dwie duze wewnętrzne). Zastrzegam żeby brać nieduży rozmiar - ja mając 180 wzrostu i 120 w klatce noszę 96L. 120L to ooogromne polarzysko. Mankiety i pas na szerokich mocnych sciągaczach - wygodne i nie podwiewa, ramiona i łokcie wzmocnione materiałem żeby się nie ścierały of GTX. Bardzo dobra rzecz wolę od ECWS czy Spear. Szkoda ze nie jest windstopperem ale za tą cenę nie można chcieć wszytskiego. O! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts