Maciejox Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Witam serdecznie, czy znajdę na wmasgu szczęśliwych posiadaczy tej repliki? Jakie wrażenia z użytkowania? Jakieś problemy? Jak sprawuje się polimerowe body? Czy GB jest mocno "modyfikowany"? Jak wygląda sprawa z hopkiem? Gdzieś przeczytałem że regulacja na wzór komór prowina, ale czy sama komora jest standardowa? Bo chciałbym tam wsadzić moje ulubione modify :D Dawajcie znać jak tam wam się te repliki trzymają, bo mam wielką ochotę sobie jedną taką sprawić :3 Z góry dzięki za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Kiedyś chodziło takie stwierdzenie, że Ares jest ok póki się w nim nie grzebie, teraz jest tak, że sypie się nawet bez grzebania. Nie wlożysz tam, ani komory M4,ani szkieletuv.2. Będziesz miał szczęście jak EFCS posypie Ci się jeszcze na gwarancji, bo jak po to koszt nie mały Cię czeka :P. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Czyli trzeba brać stare repliki od Aresa które jeszcze nie mają EFCS ;) Quote Link to post Share on other sites
Maciejox Posted June 27, 2015 Author Report Share Posted June 27, 2015 hmmm, ktoś założył dzisiaj podobny temacik i w odpowiedziach ludziska przypmnieli mi że istnieje coś takiego jak Evolution Airsoft, a z tego co pamiętam te repliki są dobre i łądne zewnętrznie, więc chyba nad nimi się zastanowię :3 No i mają metal body za mniejszą cenę :3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts