Kubsoon Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Witam zastanawiam się na kupnem tej repliki, czy ktoś mi może powiedzieć czy warto ją kupić? A może lepszym wyborem będzie replika Specna Arms? Czy replika M4 od amoeby będzie dobrym wyborem? Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Patrząc na cene Aresa idzie dorwać Emke od EA która obydwie repliki miażdzy pod każdym względem :P Quote Link to post Share on other sites
Kubsoon Posted June 27, 2015 Author Report Share Posted June 27, 2015 Patrząc na cene Aresa idzie dorwać Emke od EA która obydwie repliki miażdzy pod każdym względem :icon_razz: a co powiesz o tej replice? http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_176&products_id=2409Denerwuje mnie tylko ta kolba...ona nie jest stała? można ją wymienić? Quote Link to post Share on other sites
B-E-D-A Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Tak jak widać na zdjęciach kolba jest rozsuwana i na dodatek składana na bok. Nie miałem tej repliki w rękach, ale przypuszczam, że powinno się dać odkręcić tą kolbę, a w jej miejsce wstawić normalną prowadnicę. Możesz zapytać użytkowników tej repliki, bo ma ona swój temat na forum. Co ważne, w tym wypadku producentem repliki dla EA jest CA, a nie KA jak przy zwykłym emkach. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Wydaje mi się, że ze względu na kolbę może być problem z kompatybilnością. Na moje oko tulejka, na którą nasuwa się prowadnicę kolby w normalnych emkach, nie zmieściłaby się tu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts