-SzaszyK- Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Witam. Każdy chyba z was grał w MoH.W. czyż nie? I każdy zna postacie takie jak Stump, Preacher, Dingo, Mother, Voodoo. To jest podstawa. Jak zauwazyłem mają fajne elementy dekoracyjne jak i praktyczne takie jak tomahawk, nozyce do prętów, czy też shotgun tzw. Breacher. Tomahawk to nie problem zaczepic sobie tak jak stump z tyłu na dupie . Wystarczy dorobic Kydex i tyle. Ale do shota i nozyc przydałaby się tak jak u nich na plecach ładownica, na molle palsy. W tym problem bo nie wiem skąd tak krótkie wytrzasnąc albo kto ew. może je uszyc na zamówienie. oprócz tego chciałbym też dopytać gdzie dostac lonże taktyczną w polsce do 300zł max. bo nie moge znaleźć nigdzie. I nie widzialem na oczy ale dopytam o kamuflaż AOR1 i AOR2 bo napenwo cos do reko bedzie ale czy Multicam/ Multi Tropic, czy moze lepszy do lasu bedzie wersja AOR1/2. Więc proszę o mądre odpowiedzi na ww. elementy, moze nie znalazłem bo nie chciałem jak to mówicie ale naprawde juz nie mam siły cały tydzien szukam i dupa. ;/ Byłbym bardzo wdzięczny. P.S. Jaki tłumik kupic do SigSauera P226 taki jak ma preacher w pierwsze misji ? Link to post Share on other sites
OFF Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Masz już jeden taki temat. Nie spamuj. Link to post Share on other sites
Recommended Posts