Ares Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Witam Mam problem z komora . W replice został niedawno wymieniony szkielet na Retro Armsa i Dysze Cora.Po tym "Tuningu" replika dławi sie kulkami w komorze co mogło być przyczyną ?. Sprawdzałem też inne komory Elementa i G&G też sie zapycha .Prosze opomoc z góry dziękuje . Ps: Gumka stockowa. Quote Link to post Share on other sites
MManiek Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Za długa dysza? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Ares Posted July 21, 2015 Author Report Share Posted July 21, 2015 To nic nie dało teraz w ogóle nie strzela Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Miałem trzy te komory w rekach. Na każdej nie zależnie od tego jaką gumkę i lufę montowałem problem z zacinkami kulek występowały częściej lub rzadziej. Ogólnie rzecz biorąc są mniej tolerancyjne. Quote Link to post Share on other sites
adrIan Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Sprawdź czy masz w ogóle dyszę i komorę w jednej osi. Brzmi to jakbyś miał mocno przekoszony szkielet w górę i może w bok. Przy wymianie szkieletu na inny niż fabryczny to dość częsty problem. Quote Link to post Share on other sites
mafo Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 W komorach RA zdarza sie ze gumka z lufa wchodzi zbyt gleboko do komory co powoduje ze kulka zawija kolnierz gumki i powoduje zacinke. Quote Link to post Share on other sites
Ares Posted July 30, 2015 Author Report Share Posted July 30, 2015 juz działa dzieki wymieniłem dysze na SHS podzialało :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts