białko Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 (edited) Witam :) Szukam konkretnej odpowiedzi której niestety nie znalazłem na forum :/ Mianowicie rozważam kupno repliki za około 800 zł, interesował mnie snr 25 jednak nie jestem pewien co do niego. Szukam czegoś jeżeli można tak powiedzieć w tym stylu rozmiar repliki mi nie przeszkadza ponieważ w przyszłości będę zamierzał rozbudować replikę na para-snajperke:) Z góry dziękuję za odpowiedzi;) I proszę nie odsylajcie mnie w inne tematy ponieważ odpowiedzi tam nie znalazłem.. Pozdrawiam Edited July 26, 2015 by białko Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Może o SR25 chodzi? Ogólnie to jakie jest pytanie? Quote Link to post Share on other sites
mike88 Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Może o SR25 chodzi? snr25 to sr25 od A&K ;) Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 A&K od początku tak oznacza model SR? Musiało mi to umknąć. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 ......... Ogólnie to jakie jest pytanie? Jesteśmy "proszeni" o poszukanie repliki która może ewentualnie się autorowi spodoba. I to do ośmiu stów. Opłat za pracę z szukaniem nie proponował. Quote Link to post Share on other sites
Baxian Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 W takim razie, proponuję CM.028 i po problemie :D Quote Link to post Share on other sites
białko Posted July 26, 2015 Author Report Share Posted July 26, 2015 Baxian.. Jeżeli nie przekracza to poziomiu twojego iq to ogranicz się do pisania na temat:) Quote Link to post Share on other sites
Baxian Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Pierwszy dzień na forum, pierwsze posty i zaczynamy od ciężkiej artylerii ?? Dobra pomogę, chociaż trochę, bo widzę że kolega nawet nie raczył przejrzeć forum. Więc: Każda długa Emka nada się na para snajperkę, chcąc zrobić listę to zebrało by się ze 30+ modeli różnych producentów, a do 800, to jakaś emka od Specna arms, SA-A03 przykładowo. Chociaż osobiście to wolał bym HK417 do tej roli Quote Link to post Share on other sites
białko Posted July 26, 2015 Author Report Share Posted July 26, 2015 Polecisz jakąś konkretną tego hk417? Po prostu nie lubię takiego gadania od rzeczy ;) A te sr 25 ? Nie warto bo chinol? Quote Link to post Share on other sites
Baxian Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 (edited) podałem to HK jako coś co ja bym wybrał. Ale chciałeś, to masz :icon_razz: Licz się z tym, że grubo ponad limit który zaproponowałeś. http://www.redwolfai..._D_12RS_AEG.htm http://www.redwolfai..._Generation.htm Replik A&K nie miałem w łapkach więc na ich temat się nie wypowiem, chciałeś aby podać Ci w granicach 800 zł repliki które stylem będą podobne. W tej replice którą sam zaproponowałeś, przeraża mnie ten długaśny tłumik ;p Edited July 26, 2015 by Baxian Quote Link to post Share on other sites
białko Posted July 26, 2015 Author Report Share Posted July 26, 2015 Ojoj nie na mój portfel ;D Czyli reasumując do 800 polecasz specna arms tak? Bo niestety żadna mi sie jakoś nie podoba a wydaje mi się to dość ważne :D coś jeszcze mógłbyś powiedzieć na ten temat może jakieś m16? Quote Link to post Share on other sites
Baxian Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 krótko, Emki, najtańsze emki, które są polecane to ogólnie specna arms. To chińczyk, ale taki chińczyk który dostaje więcej jedzenia i któremu się mniej łapki trzęsą. Co sobie wybierzesz z ich oferty, to Twoja "broszka", wszystkie mają te same bebechy, różnią się wyglądem. Jako ze chcesz z tego zrobić potem jakąś "para-snajperkę" czy tam DMR, to po prostu szukasz czegoś odpowiedniej długości, przy tuningu i tak coś nie coś w środku trzeba będzie wymienić. Jak już wspomniałem wcześniej, może się koledzy wypowiedzą coś nie coś na temat tego SR25 od A&K, możliwe ze warto akurat w to zainwestować. Przedział cenowy w sumie podobny co Specna. Quote Link to post Share on other sites
białko Posted July 26, 2015 Author Report Share Posted July 26, 2015 Dobra dzięki za wskazówki! : ) Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 (edited) Ja mam Sr 25 od PJ czyli A&K. Jeśli to ma strzelać przyzwoicie to licz się ze sporym wydatkiem bo tuning swoje kosztuje. Mnie łącznie z dodatkami wyszło coś poniżej 3500zł. (są tu 2 komplety zębatek bo jedne poszły zaraz na samym początku, 2 sprężyny 150 i 170) SR to jest wielkie wiosło i na dłuższych akcjach daje w łapy :D. Mimo że to chinol i pasowanie nie jest idealne mi się ten model zajebiście podoba, a wygląd nadrabia osiągami :D Edited July 27, 2015 by durrr Quote Link to post Share on other sites
białko Posted July 27, 2015 Author Report Share Posted July 27, 2015 Czyli na tą replikę trzeba wydać dość sporo żeby spełniała swoją rolę tak? ;) Dla mnie również jest piękna Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Każda replika która ma bić celnie i daleko potrzebuje dużo kasy. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 (edited) Klasyczne M16 było w ofercie Specna Arms. Możesz też popatrzeć na emki Force Core - są bardzo zbliżone do Specna Arms wykonaniem i ceną. Tu masz link to tematu na forum: http://forum.wmasg.p...core-m4-series/ Aktualnie GF ma je w ofercie w fajnych cenach. Edited July 28, 2015 by Majkhel Quote Link to post Share on other sites
Quartz Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Kup Specna Arms Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts