otix96 Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Witam, Nie widziałem podobnego tematu, dlatego postanowiłem go założyć widział ktoś, macał, czy nawet ma i wie jak te magi podają? Jak trzymają się, czy się nie telepią? I w jakiej replice testowałeś tego maga jeśli posiadasz owego maga. Mogę powiedzieć, że posiadam replikę KWA i jestem ciekaw czy magi będą w miarę kompatybilne i będą podawać do ostatniej kulki? Pozdrawiam, Oti. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 U chłopaków SCDTV widziałem te magi. Może napisz do nich i zapytaj jak się sprawują. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 Ok, napisałem i powiedzieli, że aktualnie wypoczywają ale w sierpniu przetestują na strzelankach i wrzucą jakiś krótki filmik jak się sprawują. Pozdrawiam, Oti. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts